Szentkereszty Stephanie Egyesület

"Mindenkinek minden cselekedetével
azt a közösséget kell szolgálni
amelyhez tartozik."

Báró Szentkereszty Stephanie
Szentkereszty Stephanie Egyesület cégér

Tisztelt látogató, Kedves olvasó!

Köszöntöm Önt a Szentkereszty Stephanie Egyesület honlapján.
Honlapunk olvasása, böngészése által betekintést nyerhet szervezetünk életébe, missziójába, tevékenységeibe, kezdeményezéseibe, megvalósításaiba, jövőbeli célkitűzéseibe, perspektiváiba valamint az általunk képviselt értékekbe.

Szentkereszty Stephanie Egyesület Árvaleány logo

Szervezetünk

A fogyatékkal élők életminőségének javítása és esélyegyenlőségük társadalmi ügyének felkarolása céljából a kézdivásárhelyi Szentkereszty Stephanie Egyesület létrehozta 2009-ben a Búzamag Védett Egységet.

Tanácsadói Központ
a családon belüli
bántalmazás
megelőzésére és
megfékezésére

Videó

Tisztelt látogató!
E kis videó által betekintést nyerhet szervezetünk életébe és virtuális látogtást tehet új székhelyünkön. Előzetes időpont egyeztetés alapján (0744307472-es telefonszámon), Teaházunk látogatói egy csésze tea vagy kávé mellett, melyet a fogyatékkal élő személyek készítenek és szolgálnak fel, kellemes hangulatban tölthetik idejüket. Látogatóink megtapasztalhatják ittlétük alatt az együttműködés, és a másság feltétel nélküli elfogadását.

Búzamag Védett Egység

A fogyatékkal élők életminőségének javítása és esélyegyenlőségük társadalmi ügyének felkarolása céljából a kézdivásárhelyi Szentkereszty Stephanie Egyesület létrehozta 2009-ben a Búzamag Védett Egységet.

Támogatási lehetőségek

Amennyiben egyetért céljainkkal, értékeinkkel és segíteni szeretné az általunk felkarolt a fogyatékos, halmozottan hátrányos, krízishelyzetben levő személyek életét, támogassa szervezetünket.

Írjon nekünk

Partnereink

Szentkereszty Stephanie

A Szentkereszty Stephanie Egyesület szívügyének tekinti a szociálisan hátrányos helyzetűeknek, fogyatékkal élőknek, megváltott munkaképességű személyeknek a problémáit.

Bankszámlaszám

BCR Tg. Secuiesc
RO43RNCB0127007521700001 (RON)
SWIFT Kód: RNCBROBU

Banca Raiffeisen Sa., Ag. Tg. Secuiesc
RO46RZBR0000060005872818 (EURO)
SWIFT Kód: RZBRROBU

+40744 307 472

+40267 361 265

buzamag@yahoo.com

11-es Udvartér, 4. szám
525400 Kézdivásárhely
Kovászna megye, Románia

2016 - 2024 © Szentkereszty Stephanie Egyesület

Search